Stemas Maskinsalg > Profil

Vi er et solidt firma med mere end 35 års erfaring omkring teknisk rådgivning, salg og servicering af materiel til landbrug, entreprenører, industrielt brug samt have-/park området.

Stemas er forhandler af Weidemann knækstyrede minilæssere samt kompaktlæssere, Yanmar minigravemaskiner, Ammann komprimeringsmateriel samt Himoinsa generatorer. Desuden har vi forhandling af Weidemann mini- og kompaktlæssere i Norge.

Vi er fordelt på 3 afdelinger i Danmark; Hadsten, Køge og Vojens.

Vi har reservedelslagre i Hadsten og Køge og værksteder med dygtige og engagerede fagfolk -både vores udekørende montører og på vores værksteder. 

Skal du have et godt råd inden du køber maskine eller udstyr, så tag fat i en af vores erfarne sælgere, som gerne hjælper dig videre.

 

Kvalitetsmaskiner til dine opgaver

Weidemann mini- og kompaktlæssere i flere modeller og fra 1,5 til 8,8 ton - bredt udvalg af arbejdsværktøj og udstyr.

Yanmar minigravere fra 615 kg og op til 10 ton, dumpere samt lystårne og generatorer.

Ammann tilbyder produkter fra de mindste stampere, over små- og store pladevibratorer med alle fremdriftstyper, Rammax råjordskompaktorer, store vibrationstromler, valsetog, gummihjulstromler og asfalttromler samt asfaltudlæggere.

Himoinsa generatorer - generatorer og lystårne af høj kvalitet

Fællesnævneren for alle vores produkter er kvalitet. Mangler du reservedele eller et serviceeftersyn, står vores After Sales på spring for at hjælpe dig videre.