Stemas Maskinsalg > Nyheder > Weidemann i en Lind strøm

Weidemann i en Lind strøm

Sjællandsk forhandler imponerer i Stemas-hovedkvarteret

Der skrives slutsedler på Weidemann-læssemaskiner på Sjælland i en størrelsesorden, som bedst kan karakteriseres som ”i en Lind strøm”. Manden med sedlerne og kuglepennen er nemlig Lind. Kurt Lind og manden bag Linds Truck & Maskinhandel i Dianalund.


Antallet af solgte Weidemann-maskiner imponerer hos den danske importør, Stemas, og på Have & Landskab i Slagelse benyttede salgsdirektør Robert Kjærgaard lejligheden til et solidt skulderklap og anerkendende ord til Kurt Lind.
”Kurt var tidligere forhandler af læssemaskiner af et andet mærke, men konverterede heldigvis til Weidemann og Stemas for nogle år siden. Derefter er det altså gået stærkt. Nu har Linds Truck & Maskinhandel netop solgt Weidemann nummer 125. Selv om vi er stolte af vore maskiner og næsten mener, at de sælger sig selv, er det ganske imponerende”, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard.

Trofast kundekreds

Firmaet i Dianalund har været på banen med nye og brugte entreprenørmaskiner siden 1991. Kurt Lind har en særlig forkærlighed for minilæsserne og er godt tilfreds med, at mærket nu er Weidemann. Foruden at sælge masser af nye maskiner, byder Linds Truck & Maskinhandel også på et godt udvalg af brugte maskiner og tager sig af både service og reparationer. Totalt har det sikret firmaet en stor og trofast kundekreds.


”Vi sælger mange minilæssere på en kombination af det rigtige maskinmærke, den store erfaring, vi har bygget op over mange år, samt alt det udstyr, vi laver til kunderne”, siger Kurt Lind.


Som forhandler for Stemas har Linds Truck & Maskinhandel hele Weidemann-sortimentet på produktpaletten. Totalt i nærheden af et halvt hundrede forskellige modeller og versioner i kategorierne minilæssere, hjullæssere, teleskoplæssere og teleskophjullæssere.


”Godt gået, Kurt”, sagde Stemas-salgsdirektør Robert Kjærgaard (til venstre) til Kurt Lind, da de to stak hovederne sammen på Have & Landskab. Den sjællandske forhandler har netop solgt Weidemann nummer 125, siden han blev forhandler for få år siden.