Stemas Maskinsalg > Nyheder > Velbesøgt Stemas-stand på pinseramt dyrskue i Aabenraa

Velbesøgt Stemas-stand på pinseramt dyrskue i Aabenraa

Gang i Weidemann’erne i syd

Totalt var besøgstallet ikke til at blæse kasketten af nogen. Men selv på et pinseramt dyrskue kan man have godt besøg. Det oplevede Stemas på Det Sønderjyske Fællesskue i Aabenraa, som overordnet blev lettere punkteret af, at mange valgte andre gøremål i pinsen. Men på Stemas-standen var der ingen, der peb.

”Hvis man kigger rundt på skuet, kan man godt se, at der er plads til flere besøgende. Her har vi imidlertid haft nok at se til med at snakke med dedikerede gæster, og vi har solgt flere maskiner og også en del udstyr”, fortalte distriktschef Peter Sørensen hos Stemas.

Det var specielt Weidemann, der hittede hos de sønderjyske gæster. Det var da også Weidemann, der kom til at stå på slutsedlerne, der blev signeret direkte på skuet, hvor Peter Sørensen og hans kolleger også viste Bergmann-dumpere, Yanmar-minigravere, Amman-komprimeringsgrej og generatorer fra Stemas’ nyeste import, spanske Himoinsa.

Et seriøst kik på en Weidemann på Stemas-standen i Aabenraa.

Generelt var besøgstallet ikke imponerende, men hos Stemas havde distriktschef Peter Sørensen og hans kolleger intet at klage over.

Det er klogt at komme tidligt i gang med en erhvervskarriere. Den unge mand på Stemas-graveren er vist så småt ved at træffe en beslutning.