Stemas Maskinsalg > Nyheder > Stemas med julerier for hele familien

Stemas med julerier for hele familien

Årets jule-åbent hus får ekstra pynt med både oprydningsauktion og knaldtilbud på minigraver og pladevibratorer

Juletraditioner er til for at holdes. Og hos Stemas i Hadsten for at udvikles. Det gør maskinfirmaet med årets jule-åbent hus fredag den 29. december, hvor der blandt andet bydes på muligheder for fædre, som måske ikke fik opfyldt det allerstørste ønske juleaften.

”De bedste julegaver får man ved at købe dem selv. Derfor laver vi knaldtilbud på både Yanmar ViO12 minigraver og Ammann-pladevibratorer fra 50 til 300 kg. Hvis man sigter lidt lavere, bliver vores oprydningsauktion lidt af et eldorado. Her sælger vi både skovle, dæk og udstyr til de højstbydende”, fortæller sælger René Michael Jensen hos Stemas.

Klar til maskinsnak

”Vores jule-åbent hus skal være for hele familien. Mor og ungerne vil måske også gerne med til Hadsten og sparke dæk. Måske vil mor hellere have ro efter nogle hektiske juledage, og så kan hun sende far og børnene afsted. Vi pynter ekstra op med både hoppeborg, slush-ice og popcorn-maskine. De voksne vil måske foretrække en fadbamse og et par pølser fra grillen, så det sørger vi også for”, siger René Michael Jensen.

”Vi holder naturligvis den gode tradition med at have både sælgere og produktspecialister klar til en maskinsnak med såvel eksisterende som nye kunder. Derfor liner vi solidt op med maskiner af alle vores mærker fra Weidemann-læssemaskinerne og Yanmar-minigraverne til komprimeringsmateriel fra Ammann, dumperne fra Bergmann, liftene fra ATN og generatorer og lystårne fra det nyeste medlem af Stemas-familien, Himoinsa”, siger René Michael Jensen.

Åbent hus mellem jul og nytår har været en fast tradition hos Stemas i Hadsten i en årrække. I år pilles der lidt ved traditionen, når programmet udvides med både knaldtilbud på maskiner og auktion.