Stemas Maskinsalg > Nyheder > Spanske Himoinsa-generatorer med i produktsortimentet

Spanske Himoinsa-generatorer med i produktsortimentet

Fuld power med ny Stemas-forhandling

Maskinfirmaet Stemas med læssemaskiner, gravemaskiner, lifte og komprimeringsmateriel på mulighederne liste sætter nu i bogstavelig forstand også fuld power på produktsortimentet. Stemas har sikret sig aftale om at være dansk importør af generatorer fra spanske Himoinsa, som er med i verdenstoppen af generator-producenter.

Himoinsa fremstiller et bredt sortiment af generatorer og lystårne. Generatorerne spænder fra 4,5 kVA til ikke mindre end 3000 kVA.

”Vi har det fulde sortiment i Himoinsas Rental-serie, men hovedområdet for Stemas bliver fra 100 til 600 kVA, vurderer Kim Møller, som er kommet til Stemas som produktchef specifikt for det nye generator-segment. Han har en fortid med entreprenørmaskiner, men har tidligere også leveret strømløsninger for udlejningsfirmaet Cramo.

I familie med Yanmar

”Stemas og JMM-Group var på udkig efter nye muligheder, som kan tilføres virksomheden, og som samtidig relaterer til entreprenørbranchen. Himoinsa er et spansk, familieejet selskab, hvor samtidig den japanske Yanmar-koncern ejer en del. Familieskabet med Yanmar har gjort alting lidt nemmere for Stemas, som i forvejen er dansk importør og forhandler af netop Yanmars store program i gravemaskiner”, fortæller Kim Møller.

Produktchefen forudser, at Stemas’ kundeområde for Himoinsa-generatorerne primært bliver byggepladser, entreprenører, rail med arbejdsopgaver for jernbanerne, samt udlejningsvirksomheder. Det store sortiment sikrer den nye importør mulighed for tillige at levere generatorstrøm både som hovedstrøm og som nødstrøm til blandt andet industri, lufthavne, varmeværker og nødhjælpslejre.

Blus på lystårnene

Programmet for lystårne er også omfattende. Det rummer såvel en lang række forskellige muligheder med indbygget generator og en stribe modeller, som skal strømforsynes. Der kommer godt med blus på, når der tændes for lystårnene. De yder 400.000 Lumens og fås med ni meter hydrauliske master.

Himoinsa er allerede kendt i Danmark, hvor flere store entreprenørfirmaer har en længere historik med de spanske generatorer. Blandt andre har også Roskilde Festival i en årrække forsynet sig med strøm fra Himoinsa-generatorer, fortæller Kim Møller hos Stemas.

Produktchef Kim Møller er klar til at skabe strøm i store mængder med generatorer fra Himoinsa. Her med en 45 kVA generator forrest og bagest en 60 kVA.

 

Masser af power, konstaterer produktchef Kim Møller, som her tager et kik på indmaden i en 45 kVA Himoinsa-generator. Modellen bagved yder 60 kVA.