Stemas Maskinsalg > Nyheder > Seriøs maskinsnak blev mikset med bobler og kransekage

Seriøs maskinsnak blev mikset med bobler og kransekage

Byggeri skabte demo-plads ved nytårskuren hos Stemas

Når der alligevel graves og regeres med byggeri af en ny koldhal, kan gæsterne til nytårskuren lige så godt benytte lejligheden til at grave og flytte lidt jord.
Og sådan blev det, da Stemas konverterede det traditionsrige jule-åbent hus-arrangement med en nytårskur i hovedkvarteret ved Hadsten. Maskinfirmaet har sat gang i opførelsen af en 1500 kvadratmeter stor hal, og byggepladsen var naturligvis som skabt til demo-areal for både læssemaskiner og minigravere.


Stemas havde linet op med hele arsenalet af maskiner fra importkataloget. Bergmann-dumperne bød sig til med den lille eldrevne Bergmann 1005 E som nyeste medlem af familien. Store Ammann-valsetog var kørt i stilling til nytårskur, og det samme var lifte fra franske ATN. Foruden masser af Weidemann-minilæssere og minigravere fra Yanmar.


”Vi havde nok en anelse færre gæster, end i fjor. Til gengæld var seriøsiteten høj og købelysten god. Det blev nok til flere aftaler om at finde kuglepen og slutseddel frem lige efter nytår, end vi har oplevet tidligere”, fortæller sælger René Michael Jensen.


Stemas markerede ændringen fra jule-åbent hus til nytårskur med servering af champagne og kransekage. Alligevel blev der ikke pillet ved den gamle tradition med mulighed også for et par pølser og en fadøl.
”Det ene skal naturligvis ikke udelukke det andet”, siger René Michael Jensen.