Stemas Maskinsalg > Nyheder > Seks udnævnelser hos JMM Group

Seks udnævnelser hos JMM Group

På udstilling med masser af tillykke
Seks udnævnelser hos JMM Group

Der var anledning til masser af kollegiale lykønskninger på Stemas-standen på Have & Landskab i Slagelse. JMM Group, som Stemas er en del af, har udnævnt direktionen i JMM til fire medlemmer og samtidig udnævnt flere nøglemedarbejdere til nye positioner.

Udvidelsen af direktionen er led i JMMs langsigtede sikring af kontinuitet i og udvikling af virksomhedsgruppens ledelsesstruktur. Samtidig sikrer udvidelsen af direktionen et langsigtet engagement i virksomheden også fra de nyudnævnte direktører.
Alle direktionsmedlemmer er samtidig aktionærer i JMM Group.


Leif Rudebeck Petersen er blevet udnævnt til salgsdirektør i Johs. Møllers Maskiner A/S. Han vil fortsat have ansvar for selskabets samlede salgsafdeling i Danmark og for afdelingen i Rønnede.

Robert Kjærgaard er udnævnt til salgsdirektør i Stemas A/S og har fortsat det operative ansvar for Stemas-aktiviteterne i både Danmark og Norge.

Jan K. Møller er udnævnt til økonomidirektør i JMM Group, og han vil fortsat have ansvaret for koncernens samlede aktiviteter inden for økonomi, administration, personale og IT.

De tre nyudnævnte direktører og tillige aktionærer havde lidt ekstra bagage i form af vingaver med til Have & Landskab, hvor de benyttede lejligheden til at ønske tre medarbejdere tillykke med nye titler i virksomheden.

Vibeke Søgaard er udnævnt til salgschef i Stemas A/S med ansvar for sælgere og forhandlere i Stemas.

Michael Jørgensen er udnævnt til salgschef i Johs. Møllers Maskiner A/S og har ansvar for en del af sælgerstaben, samt produktansvar for industri- og læssemaskiner fra Liebherr.

Henrik Bach Jensen er udnævnt til servicechef i Stemas A/S og har ansvar for den samlede serviceorganisation i Stemas.


Tre nyudnævnte direktører i JMM Group og tre nyudnævnte chefer – de sidstnævnte med vingaver fra de første. Fra venstre er det salgsdirektør Robert Kjærgaard, Stemas A/S, salgschef Vibeke Søgaard, Stemas A/S, servicechef Henrik Bach Jensen, Stemas A/S, salgschef Michael Jørgensen, Johs. Møllers Maskiner A/S, salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen, Johs. Møllers Maskiner A/S, og økonomidirektør Jan K. Møller, JMM Group.