Stemas Maskinsalg > Nyheder > Masser af slutsedler og hammerslag på den nye version af en gammel tradition

Masser af slutsedler og hammerslag på den nye version af en gammel tradition

Nyt Stemas-julekoncept en succes

 

Det kan gå galt, hvis man begynder at pille ved de gamle traditioner. Men det kan også gå rigtig godt. Det blev Stemas’ traditionsrige åbent hus-arrangement mellem jul og nytår et lysende eksempel på. Mod pænt besøg tidligere år noterede Stemas-folkene nærmest overdådig tilstrømning til 2017-udgaven.

”Vi må erkende, at antallet af gæster overgik vores vildeste forventninger. I løbet af dagen havde vi omkring 270 besøgende, og de 200 af dem kan vi betegne som reelle kunder. Det resulterede da også i godt 30 slutsedler på både maskiner og tilbehør, og der blev hammerslag over godt halvdelen af det ganske meget tilbehør og grej, vi holdt auktion over”, fortæller sælger René Michael Jensen, som var en af folkene bag årets stilskift.

Han havde selv rollen som auktionarius og kunne konstatere, at kunderne var godt tilfredse med hammerslagspriserne. Det samme var Stemas, så det blev rent jule-win-win.

 Bud-fight om skovle

”Vi havde blandt andet mange graveskovle på auktion, og de havde helt klart fået mange til at køre en tur til Hadsten. Vi oplevede også en regulær bud-fight, hvor flere af gæsterne overbød hinanden gang på gang”, siger René Michael Jensen.

Han og salgskollegerne kunne notere underskrevne slutsedler på både Yanmar-minigravere, Weidemann-læssemaskiner og Ammann-komprimeringsmateriel. I en anden bunke har Stemas-sælgerne masser af emner, der efterfølgende skal følges op på med klar forventning om flere handler.

”Vi véd, at nogle maskinfirmaer helt ikke ser for mange børn og barnevogne til deres åbent hus-arrangementer. Vi gik den modsatte vej og inviterede til netop at tage familien med, og børnene kunne muntre sig med hoppepude, popcorn, slush-ice og sodavand. De lidt ældre gik alvorligt til forsyningerne fra grillen, så vi fik afleveret omkring 30 kg pølser”, fortæller René Michael Jensen.

”Vi må konstatere, at det nye julekoncept er godkendt”, fastslår han.  

 

 

Der var masser af tilbehør både at se og byde på for de mange jule-gæster hos Stemas. Auktionen over de mange skovle og andet grej var et nyt og særdeles populært element i åbent hus-arrangementet.

 

Stemas’ jule-åbent hus var alt andet end forbudt for børn. Tværtimod. Mange maskininteresserede tog da også familien med på juletur til Hadsten.