Stemas Maskinsalg > Nyheder > Maskiner bortauktioneres ved lukket budrunde til årets jule-åbent hus

Maskiner bortauktioneres ved lukket budrunde til årets jule-åbent hus

Udsigt til auktions-spænding når Stemas kalder til julerier

SE LISTEN MED MASKINER HER

Det er altid spændende for de små, hvad der gemmer sig inde i pakkerne. Det bliver ikke mindre spændende for de store, hvad der gemmer sig i bud-kassen, når Stemas inviterer til sit traditionsrige jule-åbent hus fredag den 28. december. Ved hovedkvarteret på Tolsagervej ved Hadsten sættes flere maskiner på auktion. Og med en lukket budrunde er der udsigt til maksimal spænding, når kassen med budene åbnes.


”Vi sætter bl.a. brugte Weidemann-læssere, Mustang, Kramer og Yanmar maskiner på højkant. Budene afleveres skriftligt og puttes i bud-kassen. Højeste bud på de respektive maskiner vinder. Og vi kan godt love, at der bliver særdeles attraktive minimumspriser på alle maskiner”, fortæller sælger Poul C. Pedersen, som er primus motor på juleløjerne den 28. december.


Han får god hjælp af kolleger både fra Stemas’ salgsstyrke, folk fra lageret og fra værkstedet til at sørge for god julestemning. Traditionen tro trakteres de voksne gæster med både grillpølser og drikkevarer. Dagens yngre besøgende kan brænde krudt af i en hoppeborg og kaste sig over popcorn og slush-ice.


”Når vi siger, at vi gerne vil se hele familien til jule-åbent hus, så mener vi det. Så børnene er også hjertelig velkomne. Hvis farmand falder i seriøs maskinsnak og vil skrive på en slutseddel, skal vi nok underholde ungerne imens”, lover Poul C. Pedersen.