Stemas Maskinsalg > Nyheder > Lys og fuld power over Nordjylland

Lys og fuld power over Nordjylland

Himoinsa-lystårne og generatorer til Nordjysk Lift 
Læs som pdf her

Myten om ”det mørke Jylland” har fået et skud for boven. Og i særdeleshed i Nordjylland, hvor der er mere lyst end nogensinde tidligere. Det har udlejningsvirksomheden Nordjysk Lift sørget for med indkøb af en solid portion nye lystårne og generatorer fra den spanske storproducent Himoinsa. Det er den danske importør og forhandler, Stemas, der har leveret såvel lystårne som generatorer.

”Vi har netop afsluttet den tredje Himoinsa-handel med Nordjysk Lift. Den seneste er den største. Vi har kunnet levere det meste af ordren direkte fra lager”, fortæller salgs- og produktchef Kim Møller hos Stemas.

Leverancen til Nordjysk Lift rummer et af markedets stærkeste og højeste lystårne med højeste lumen. Alle lystårnene er med 6,4 kVa generator og op til 440.000 lumen og til håndtering såvel med gafler som i trailermonteret udgave.

Samtidig har Nordjysk Lift oprustet på beholdningen af trailermonterede generatorer, så udlejningsfirmaet kan levere fuldsortiment-løsninger for helt op til 135 kVa til kunderne.

Efterspørgsel stiger

”Lystårnene bliver naturligvis ekstra aktuelle i den tid, vi møder nu med mindre dagslys rundt om på byggepladserne. Derfor er de vigtige både helt praktisk og i høj grad også sikkerhedsmæssigt. Nordjysk Lift lejer både lystårne og generatorer ud til entreprenører og håndværksmestre inden for byggeriet, men også til en lang række events af forskellig art”, siger Kim Møller.

Stemas har været dansk importør og forhandler af det kraftfulde spanske materiel i små to år. Aftalen med fabrikken faldt i hak i december 2016, og siden har der i bogstavelig forstand været fuld power på Himoinsa også i Danmark.

”Vi har faktisk haft masser at se til helt fra start, og jeg kan helt klart se, at efterspørgslen på såvel generatorer som lystårne eskalerer. Vores produktprogram i Himoinsa-generatorer spænder helt fra 7 kVa til 3000 kVa. Lystårnene leverer vi både som løse enheder uden generator og med generator både med og uden trailer”, fortæller salgs- og produktchef Kim Møller hos Stemas.

 

Salgs- og produktchef Kim Møller ved endnu en portion lystårne til Nordjysk Lift, som i virkeligheden er landsdækkende med 11 afdelinger både i Jylland, på Fyn og på Sjælland.