Stemas Maskinsalg > Nyheder > Gang i både råjordskompaktor og vibratorplader på Hjørring Dyrskue

Gang i både råjordskompaktor og vibratorplader på Hjørring Dyrskue

Komprimeret dyrskue for Stemas

Årets udgave af Hjørring Dyrskue blev på bedste vis en komprimeret oplevelse for Stemas. Salgskonsulent René Michael Jensen havde taget solidt grej med fra schweiziske Ammann i form af såvel en råjordskompaktor og et udvalg af pladevibratorer. Det viste sig at være en rigtig god idé.

”Umiddelbart forbinder man nok ikke et dyrskue med materiel til komprimering, men der er faktisk vibratorplader blandt de solgte maskiner i Hjørring. Og råjordskompaktoren tiltrak sig stor opmærksomhed fra blandt andre kommune-folk, som så gode anvendelsesmuligheder i den. Foruden de helt konkret solgte maskiner på Hjørring Dyrskue, blev det derfor også til en portion sedler med aftaler, der nu skal følges op på”, fortæller René Michael Jensen.

Salg i Weidemann

Traditionen tro viste Stemas sig frem i selskab med den nordjyske forhandler, Hjallerup Maskinforretning. Foruden Ammann-maskinerne, viste Stemas også en Yanmar-gravemaskine, Bergmanns nye elektriske minidumper samt ikke mindst Weidemann-læssemaskiner frem.

Også de røde Weidemann-maskiner var der dyrskue-salg i. Både standardversionen af model 1160 og i den elektriske eHoftrac-udgave.

”Vi er lidt forvænte med rigtig gode dyrskuer i Hjørring, og dette års skue er absolut ingen undtagelse. Tværtimod. Vejret var fantastisk, og vi havde besøg af rigtig mange seriøse fagfolk, som enten direkte slog en handel af, eller som vi skal tale yderligere med efterfølgende”, siger salgskonsulent René Michael Jensen.

Ammann-råjordskompaktoren blev studeret med stor interesse af mange besøgende på Stemas-standen, hvor salgskonsulent René Michael Jensen (til højre) var klar med information om maskinen.

Stemas og firmaets nordjyske forhandler, Hjallerup Maskinforretning, forener kræfterne på Hjørring Dyrskue.