Stemas Maskinsalg > Nyheder > Førende generator-mærke samles nu hos Stemas A/S

Førende generator-mærke samles nu hos Stemas A/S

Salg og service af Himoinsa i Danmark fremtidssikres med overtagelse af den mangeårige importør, Coaster Service i Skibby

Stemas A/S har overtaget virksomheden Coaster Service A/S i Skibby, som de seneste 18 år har været importør og forhandler af generatorer og lystårne fra den spanske producent Himoinsa, som er blandt de absolut førende mærker på verdensplan. Stemas og Coaster Service har i et lille års tid kørt parløb om at repræsentere Himoinsa i Danmark.

”Den hidtidige indehaver af Coaster Service, Finn Amorsen, agter at gå på pension, når han med udgangen af 2019 har rundet de 75 år. Nu har vi fuldført den øvelse, der gør, at et af verdens førende mærker i generatorer og lystårne også har både salg og service i Danmark på plads fremover”, forklarer Kim Møller, som er Himoinsa-salgschef hos Stemas.

Coaster Service fortsætter som en afdeling i Stemas A/S med Finn Amorsen ved roret og med den hidtidige bemanding. Servicemontørerne Jens Viinanen og Peter Jeppesen har hver over 30 års erfaring med opbygning, renovering og servicering af alle typer generatorer. De fortsætter begge i servicevognene.

”Rent praktisk flytter det primære fokus på salget af Himoinsa produkterne til Stemas. Mens Coaster Service i øvrigt fortsætter uændret. Også bestræbelserne for at levere den optimale service til kunderne. Coaster Service er kendt for at rykke hurtigt ud og løse problemerne. Det samme har vi ry for hos Stemas, og det gælder naturligvis også for Himoinsa-generatorer og -lystårne”, siger Kim Møller.

 
To dedikerede Himoinsa-folk stikker på næven hos Coaster Service i Skibby. Finn Amorsen (til højre) har solgt sit firma til Stemas, hvor Kim Møller er Himoinsa-salgschef. Indtil Finn Amorsen fylder 75 år i slutningen af 2019, fortsætter han som daglig leder af Coaster Service.

Himoinsa skabte kontakten

Finn Amorsen glæder sig over at, at både salg og service af Himoinsa fremtidssikres med salget til Stemas.

”Det hele ser rigtigt ud. Faktisk var det Himoinsa, der satte Coaster Service og Stemas i forbindelse med hinanden, så også i Spanien er der tiltro til, at det er den rigtige løsning på et generationsskifte”, siger han.

Finn Amorsen etablerede Coaster Service A/S i 1974 netop for at servicere coaster-branchen med marinegeneratoranlæg til at forsyne skibe med elektrisk kraft. I takt med at coaster-flåden svandt ind, slog firmaet mere over på generatoraggregater af enhver type. Finn Amorsen og hans folk rejste rundt i verden og servicerede generatorer, og han begyndte også selv at bygge anlæg.

”Vi kunne bare ikke konkurrere med de fabriksbyggede anlæg. I 1999 fik jeg så en henvendelse fra Himoinsa, som må have fået øje på Coaster Service på en eller anden måde. Vi besluttede os for at prøve, og siden har vi solgt omkring 1000 anlæg med Himoinsa-skilt på. Og naturligvis serviceret endnu flere”, fortæller Finn Amorsen.

 Stadig i Skibby

Det er ikke blot den daglige ledelse, mandskabet og navnet Coaster Service, der fortsætter uændret, selv om virksomheden er blevet overtaget af Stemas A/S, som er en del af JMM-Group. Også adressen på Industrivej i Skibby er den samme som hidtil. Her lejer Stemas bygningerne af Finn Amorsen.

”Stemas har selv haft forhandling af Himoinsa siden starten af 2017, og det har været en absolut positiv oplevelse. Vi er fast besluttede på at blande os mærkbart i det danske marked for kvalitets-generatorer og lystårne. Det bliver med specielt fokus på generatorer til byggeriet, entreprenørbranchen og udlejningsbranchen. Tillige vil vi have fokus på back-up generatorer og nødstrømsanlæg”, siger salgschef Kim Møller hos Stemas A/S.

Maskinfirmaet har en stor salgs- og serviceorganisation for en række markante maskinmærker til landbrug, entreprenører, have/park-området og industrien. Virksomhedens hovedafdeling ligger i Hadsten i det østjyske, og tillige har Stemas afdelinger i Køge og Vojens. Foruden Himoinsa, har Stemas import og forhandling af Weidemann-læssemaskiner, Yanmar-gravemaskiner, Ammann-komprimeringsmateriel, Bergmann-dumpere og ATN-lifte. Stemas har cirka 40 medarbejdere.

 

Der er grund til at kippe med flagene. Finn Amorsen med det røde Himoinsa-banner har solgt Coaster Service til Stemas, hvor Kim Møller er salgschef for Himoinsa. Dermed er såvel salg som service af Himoinsa som absolut topmærke fremtidssikret i Danmark.