Stemas Maskinsalg > Nyheder

Nyheder fra Stemas

09-11-2018Ny Yanmar ViO80 til Poul Jensen Entreprenør ApS

Stort tillykke til Poul Jensen Entreprenør ApS fra Roslev med den spritnye Yanmar ViO80 - minigraver i 8 tons klassen udstyret med lang arm, ekstra vægtklods, proportional 3. og 4. kreds, LED arbejdslys, Compacttilt, fast planer, graveskovl og centralsmøring.

> Klik for at se hele nyheden

10-10-2018Lys og fuld power over Nordjylland

Himoinsa-lystårne og generatorer til Nordjysk Lift 
Læs som pdf her

Myten om ”det mørke Jylland” har fået et skud for boven. Og i særdeleshed i Nordjylland, hvor der er mere lyst end nogensinde tidligere. Det har udlejningsvirksomheden Nordjysk Lift sørget for med indkøb af en solid portion nye lystårne og generatorer fra den spanske storproducent Himoinsa. Det er den danske importør og forhandler, Stemas, der har leveret såvel lystårne som generatorer.

> Klik for at se hele nyheden

05-02-2018Skive Entreprenørforretning klar til opgaverne med Yanmar ViO12

Stort tillykke til Skive Entreprenørforretning ApS med den nye Yanmar ViO12. Minigraveren har Tiltmann og 3 skovle. Her ses Jacob fra Skive Entreprenørforretning Aps - klar til opgaverne i Yanmar minigraveren. 

> Klik for at se hele nyheden

05-01-2018Welcon i ny Weidemann 1880 er klar til vinteren!

Welcon A/S i Give er mere end klar til vinteren i deres nye Weidemann 1880.

> Klik for at se hele nyheden

05-10-2017Yanmar hybridminigraver leveret til Bjergegaard & Ottesen Aps

Yanmar hybridminigraver leveret til Bjergegaard & Ottesen Aps 
Yanmar ViO 12 Hybrid minigraver har joystick i armlænene og er udover den standardmonterede dieselmotor, udstyret 7,5 Kw elmotor og 3 hydraulikpumper i én enhed, som nemt kan monteres og afmonteres ved hjælp af lynkoblinger.
Elmotoren kræver kun 16 Amp stik, som er tilgængelig de fleste steder. Maskinen har centralsmøring monteret og er yderligere udstyret med Powertilt 180 grader med hydraulisk skifte og betjent i joystick.

> Klik for at se hele nyheden

05-10-2017Tillykke med de nye Yanmar minigravere til OK Nygaard

Stort tillykke til OKNygaard med det flotte nye sæt: Yanmar ViO12 med Tiltman, 3 skovle samt udskydelig undervogn samt en Yanmar ViO17 med Tiltman, 3 skovle og udskydelig undervogn.

> Klik for at se hele nyheden